Blog

n’klôwô tanca!

nklowo tanca (2)

És divendres a la nit. Rellegeixo els escrits del blog i em sembla que torno a ser-hi, torno a sentir l’olor de pols dels carrers de Bouaké al novembre, el cansament de l’estiu de 2014, les ametlles del premi, les invisibilitats, les històries personals de cadascuna, i mil coses més… us convido a fer-hi una passejada i rellegir-vos o descobrir de nou el que van escriure unes altres nosaltres fa un parell, tres o fins i tot quatre anys!

 

I ara que hem agafat prou forces hem decidit que ens toca abaixar la persiana de la paradeta. Sabíem que la nostra era una paradeta inusual, escabellada, arriscada. Però era la nostra paradeta, el nostre somni i l’hem estimat molt. I el seguim estimant, per això li volem fer un bon comiat. Un d’aquells per convidar tots els amics i amigues, a totes les persones que ens heu ajudat a urdir la trama dels nostre somni i ens heu ajudat a volar amb les nostres ales precàries.

 

Gràcies per ser-hi llavors i també ara.

 

A reveure! À la prochaine!

 

Cèlia i Núria

 

PD: Si us heu quedat amb ganes de tenir el vostre n’klôwô, ben aviat trobareu el que ens queda a preu de liquidació a iorana.

 

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet